Köpvillkor

Leveranstider

Företag

Vi levererar direkt till ert företag med den speditör som passar bäst för just er beställning. Detta på 1-5arbetsdagar*.

Privatperson

Till privatpersoner levererar vi med den speditören som passar bäst för er beställning till närmsta ombud inom 1-5arbetsdagar*.

Om er leverans skulle bli beräknad senare än 1-5 arbetsdagar. Kommer vi att kontakta er som kund för att informera om detta och hitta en bra lösning. Detta kan bero på slutförsäljning eller att produkten blivit restad från vår leverantör.

Frakter

Vi erbjuder fri frakt på alla köp över 995kr ex. moms. För köp under denna summa tillkommer en enhetsfrakt på 89kr. ex moms.

Priser

Industrigiganten säljer i förstahand till företag och visar därför priserna ex. moms. För att se momsen, kan ni gå till kassa. Där sammanställs allt. Alltså tillkommer alltid mervärdesskatt på 25% av ert köpt, detta visas tydligt i kassan. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel när det gäller visning av priserna.

Reklamationer

Om ursprungligt fel på varan finns när varan levereras ska kund omgående ta kontakt med industrigiganten/Attindo Sales AB för att felanmäla detta. Är paketet skadat vid frakt ska berörd speditör uppmärksammas på detta vid leverans. Vi är alltid ute efter att ha nöjda kunder, så tveka inte att höra av er.

Garantier

Vi säljer produkter ur många olika kategorier. Undrar ni som kund över en specifik produkts garanti är ni välkommen att kontakta oss. Vanligtvis tillhandahåller vi 1 års garanti samt 3 års reklamationsrätt. Undrar ni över någon speciell vara, kontakta oss.

Lagersaldon

Varor som är slutsålda ska alltid vara markerade med en märkning ”slutsåld”. Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar.

Bedrägerier och falska beställningar

Alla Ip-nummer som gör order i vår webbutik registreras med ordern. Om Ett bedrägeri eller falsk beställning skulle ske. Kommer detta anmälas till polisen omgående.

Betalningssätt

Faktura

Vi erbjuder våra kunder 30 dagar netto på faktura. Vi prövar alltid nya kreditkunder, skulle kund inte godkännas enligt våra kreditrutiner kommer kund att kontaktas för att lösa betalning på annat sätt som passar kund och industrigiganten.se/Attindo sales AB på bästa sätt.

Vi tar inte ut några fakturaavgifter eller administrativa avgifter från er er som kund.

Beställning

Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd. Sådant tillstånd kan ges genom att en förälder skickar sitt uttryckliga tillstånd till oss med e-post med tillhörande legitimation. Alla falskbeställningar spåras och polisanmäls, och om vi lidit ekonomisk skada kommer vi att kräva skadestånd.

Tvist

Tvist avgörs i allmän domstol av säljarens val.

Force Majeure

Båda parter ska vara befriade från fullgörande av avtalet om fullgörandet förhindras eller väsentligen försvåras av omständighet som part inte rimligen kunnat råda över eller förutse. Följande och liknande omständigheter skall anses utgöra befrielsegrunder där de hindrar eller försvårar avtalets fullgörelse: eldsvåda, krig, mobilisering, rekvisition, beslag, valutarestriktioner, allmän varuknapphet, knapphet på transportmedel, strejk, lockout, inskränkningar i form av drivkraft samt fel i eller försening av leveranser från underleverantörer som har sin grund i sådan omständighet som avses i denna punkt eller andra omständigheter som part ej kan råda över, som antingen hindrar eller försvårar parts fullgörande i sådan grad, att det ej kan ske annat än till onormalt hög kostnad.

Allmänt

Vi följer Personuppgiftslagen (PUL). När du, som är privatperson, registrerat dig och gjort din beställning, godkänner du också att vi lagrar och använder dina personuppgifter i vår verksamhet för att på bästa sätt kunna fullföra våra åtaganden gentemot dig. Vi skyddar dina uppgifter enligt GDPR, och du har rätt att få ta del av uppgifterna samt att få dessa raderade om du så önskar.

Skulle något villkor befinnas ogiltigt enligt vad som gäller enligt svensk eller EU rätt ska detta inte innebära att köpvillkoren i sin helhet blir ogiltiga utan det ogiltiga villkoret ska i så fall ersättas med likvärdig lagenlig text.

Välkommen

Attindo Sales AB

Fleminggatan 19A

802 55 Gävle

Telefon: 010 129 49 40
Org nr: 556898-3372