Om Industrigiganten.se

Industrigiganten.se är en helt webbaserad butik som har största fokus på industri, bygg entreprenad med mera. Vår idé är att korta ner leden så mycket som möjligt. Vi använder oss av effektiv logistik och med bra affärssystem för att ni som kund ska få absolut bästa köpupplevelsen. Vårt fokus ligger på proffset och därav håller hela vårt sortiment mycket hög kvalité.

Namnet industrigiganten.se

Vi kan idag tillgå över 80 000+ artiklar från våra olika leverantörer som vi har mycket nära samarbeten med. Därför valde vi namnet Industrigiganten.se, just för att vi kan erbjuda våra kunder så pass många olika artiklar inom många olika kategorier. Idag är våra huvudsegment bygg, montage, el, vvs, industri, entreprenad med mera. Så hittar ni inte det ni söker här på webben, kontakta då oss så ska vi se vad vi kan göra

Kundservice i toppklass och effektiv logistik

Dessa ord sammanfattar hela vår affärsidé och vad vi kan erbjuda våra kunder. Har ni frågor eller funderingar är ni varmt välkommen att kontakta oss helgfria vardagar 08:00-17:00 eller via mejl dygnet runt, året runt. Välkommen!

Telefon: 010 129 49 40
E-post: info@industrigiganten.se
Attindo Sales AB org nr: 556898-3372

Klicka på denna länk för att komma vidare till butiken